Mån & Ons

08-20
Tis, Tors, Fre

08-18
Lördag
09-15
Massage & akupunktur

Massage & akupunktur

Stenungsund

Luta dig tillbaka i vår atmosfär och låt våra massörer och hudvårdsexperter ge dig en upplevelse du bara drömt om.

Vi erbjuder även företagsmassage för er som vill bjuda teamet på något extra. Hör av er till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om det låter lockande.

Boka tid

 

Akupunktur – The Point Of Well Being

Stress, ångest, sömnsvårigheter, ömma muskler och leder är bara några punkter som akupunktur är bra för. Mark är diplomerad akupunktör men även massageterapeut. Välkomna in och ta en stund för dig själv.

 

Mark Anthony

Mark är diplomerad massageterapeut, akupunktör och akupressur med lång erfarenhet av kroppsträning, rehab (idrottsskador) och hälsa. När Mark inte är hos oss så jobbar han som Personlig tränare- och arragerar Wellness Event tilsammans med Veronica en av delägarna på salongen. Kanske just ditt företag eller kompisgäng är intresserad av en dag i Wellness tecken? Vill du veta mer maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. att. Veronica Lundin.

Varför behandling hos Mark?

Söker du en välbeprövad, effektiv och skonsam behandlingsform som reducerar och motverkar kronisk smärta, migrän, sömnsvårigheter, PMS, stress etc? I så fall skall du överväga ett besök hos Mark!

Hans unika tillvägagångssätt där traditionell akupunktur/akupressur kombineras med det senaste inom massage, stretch och svaga elektriska strömmar (TENS) hjälper kroppen att återfå sin naturliga balans, rörlighet, harmoni och styrka.

Antalet behandlingar som behövs för att uppnå goda resultatet beror på åkommans typ och individens livsstil, men förenklat uttryckt kan man säga att besvär av lindrig och kortvarig karaktär i regel förbättras avsevärt inom 2-3 behandlingstillfällen. Mer kroniska tillstånd kräver i regel fler behandlingar men också här är prognosen allt som oftast god.

Vilken typ av behandling passar mig?

Det görs en individuell, icke-medicinsk bedömning av kundens behov och önskemål. Därefter sätts en skräddarsydd plan ihop som ger dig de allra bästa förutsättningarna för att nå dina önskemål.

Mark erbjuder också mycket uppskattad klassisk massage där fokus ligger på att lösa upp spänningar i kroppen och boosta kroppens välbefinnande.

Sist men inte minst erbjuds även idrottsmassage, en mer kraftfull behandling än den klassiska massagen. Passar bra till dig som tränar mycket. Fokus i en idrottsmassage är att lösa upp allt som är spänt avslappningen kommer snarare efter behandlingen.

Akupunktur

  • Akupunktur 75 min behandling 1350kr
  • Akupunktur 75 min x 5 behandlingar 6350kr
  • Akupunktur 75 min x 10 behandlingar 12500kr

Massage

  • Body balance Massage 30 min 550kr
  • Body balance Massage 60 min 850kr
  • Massage 60 min x 5 behandlingar 3850kr
  • Massage 60 min x 10 behandlingar 7500kr
  • Idrottsmassage 30 min 850kr
Träffa

Teamet

Veronica Lundin
Art director

Veronica Lundin

Tiri Bergman
Art Director

Tiri Bergman

Josefine Andreasson
Art Director

Josefine Andreasson

Jennifer Karlsson
Art Director

Jennifer Karlsson

Fadila avdagic
Art Director

Fadila avdagic

Malin Johansson
Art Director

Malin Johansson

Cornelia Floberg
Art Director

Cornelia Floberg

Rebecka K Haagensli
Art Director

Rebecka K Haagensli

Emelie Algeröd
Art Director

Emelie Algeröd

Paulina Pettersson
Art Director

Paulina Pettersson

Nathalie Z Ericson
Advanced Stylist

Nathalie Z Ericson

Erin Åkesson
Trainee

Erin Åkesson

Mark Anthony
Akupunktör/Massör, Barberare, Trainee

Mark Anthony

Sofia Arneson
Stylist

Sofia Arneson

Zalina
Stylist

Zalina

Julia
Trainee

Julia

Våra

Märken

Vi har bara det bästa av det bästa för ditt hår och din hy. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt produkt bland våra utvalda märken.